Pályázati információk

Kezdőlap / Pályázati információk

A Medizen Kft. 2009. márciusában GOP-2009-2.1.1/A jelű pályázatot nyújtott be. Ezen pályázati konstrukció célja a mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzéseinek és információ-technológiai fejlesztésének segítése, támogatása.
A Medizen Kft. a benyújtott pályázata alapján

15.506.448Ft

támogatásban részesült.

A pályázat megvalósítása során a támogatási összeg segítségével az alábbi eszközök kerültek beszerzésre 2009. november 05. és 2010. február 04. között:

 

SonoSite M-Turbo ultrahangSonoSite M-turbo hordozható ultrahang készülék: A SonoSite M-Turbo készülék olyan kicsi, könnyű, és mégis rendkívül strapabíró ultrahangok, melyek képalkotó képessége vetekszik a “nagy” gépekével. A gépekhez kapcsolódó vizsgálófejek sokrétűsége lehetővé teszi, hogy tevélkenységi körünkben teljes mértékben hasznosítsuk a készülékeket.

 

 

 

KNEE CPMKNEE Continous Passive Motion térdmozgató gépek: A térdmozgató gépek segítik a betegek műtét utáni felépülését azzal, hogy az ízületek mozgatásával a fekvéssel járó kellemetlen mellékhatásokat csökkentik megszűntetik. A Térdmozgató gépek nyújtotta plusz szolgáltatás segítségével magánrendelésünk még vonzóbbá tehető a potenciális betegek számára.

 

 

 

 

 

Mortara terheléses EKGMortara Instruments Terheléses EKG futópaddal: A terheléses EKG a kardiológiai diagnosztika alapvető eszköze. Segítségével a szív működése fizikai igénybevétel közben elemezhető, vizsgálható. A futópad fixen elhelyezett, a vizsgált személy számára a séta vagy futás sebességét, valamint dőlésszögének változtatásával a nehézségi fokát be lehet állítani. A rendszer szerves részét képezi a készülékhez tartozó elemző értékelő és adattároló számítógépes rendszer, ahonnan az eredmények késlekedés nélkül kiadhatóak a betegek számára.

 

 

 

 

Mortara terheléses EKGMortara Instrumens Terheléses EKG kerékpárral: A berendezés funkcióit tekintve megegyezik a futópados változattal, de más mozgásformát követel meg, így az is használhatja a gépet, aki futásra nem képes. A futópados változathoz képest a kerékpár könnyen mozgatható és szállítható, így menedzserszűrésekre, területi szűrővizsgálatokra, kiszállásokra is könnyen szállítható. A kerékpárhoz ugyanolyan komplex számítógépes rendszer tartozik, mint a futópadhoz, a két rendszer párhuzamosan, egymástól függetlenül használható.

 

 

 

 

H3 holter24 órás EKG rendszer (Holter): Segítségével a beteg szívműködése 24 órán keresztül vizsgálható, anélkül, hogy a betegnek a klinikán, vagy kórházban meg kellene jelennie. A betegre egy kicsi, egyszerű adatrögzítő kerül felszerelésre. amely a szívműködésre jellemző adatokat rögzíti. Az értékelés a rögzített adatok feldolgozása során történik meg.

 

 

 

 

Dell T300 szerverDELL PowerEdge T300 szerver: Ez a nagy teljesítményű, nagyfokú biztonsággal rendelkező szerver biztosítja, hogy a Medizen Kft adatai mindig a legnagyobb biztonságban legyenek, és azokhoz a lehető leggyorsabban lehessen hozzáférni. A szerver számítógép megadja a lehetőséget, hogy az eddigi vizsgálóhelyenként külön történő adattárolásról áttérjünk a központi adattárolásra, ahol minden egyes vizsgálóhelyen keletkező adatok egy helyen, a szerveren tárolódnak, elérésük pdig biztonságos kapcsolaton keresztül történik.

 

 

 

 

Acer notebook és projektorAcer Notebook, Projektor: Az eszközök segítenek abban, hogy a menedzserszűréseken, kiszállásos vizsgálatokon, tájékoztatókon a modern kor eszközeivel, profizmust sugallva legyünk képesek egészségmegőrző, egészségre nevelő anyagainkat bemutatni.

 

 

 

 

Internetoldal: Internetoldalunk elérhető a www.medizenkft.com oldalon, ahol lehetőségünk van, hogy eddig soha nem tapasztalat nagyságú látogató kör számára népszerűsítsük, és mutassuk be szolgáltatásainkat. A pályázat során elkészített weblap teljes tartalmára és forrására, valamint grafikai felépítésére is tulajdonjogot szereztünk, így a jövőben az esetleges változtatások külső vállalkozás bevonása nélkül – így további költségek nélkül is megoldható. Szintén fontos szempont, hogy az internetoldalra mindenfajta anyagot adminisztrációs felületen keresztül, a készítő cég segítsége nélkül tudunk feltölteni.