Kardiológiai vizsgálatok

Kezdőlap / Rendelések / Kardiológiai vizsgálatok

Minden kardiológiai vizsgálat egy helyen!

Munkánk során arra törekedünk, hogy Ön egy helyen, rövid idő alatt minden szükséges vizsgálaton részt vehessen. Európai színvonalú, mondern, folyamatosan fejlődő eszközparkunk lehetővé teszi, hogy ne csak az alapvető vizsgálatokat nyújtsuk  betegeink részére.

Medizen

Nyugalmi EKG

A szív elektromos tevékenységének vizsgálatára szolgáló nyugalmi helyzetben rögzített 12 elvezetéses EKG a legalapvetőbb vizsgálati eljárás a kardiológiai diagnosztikában.

Medizen

ABPM

A 24 órás vérnyomás-monitorozás a rutin diagnosztika részévé vált. A nagyszámú mérés révén informatívabb, megbízhatóbb, gyorsabb a diagnózis.

Medizen

Holter

A Holter EKG egy olyan készülék, mely 24 órán keresztül folyamatosan monitorozza a szív elektromos tevékenységét. 5 darab mellkasra rögzített elektróda gyűjti az adatokat, melyeket számítógépre továbbítunk.

Laboratórimi diagnosztikaMedizen

Rendelőnkben lehetőség van ujjbegyből vett vérből gyorstesztek elvégzésére, vércukorszint, vérzsírok meghatározására.
Medizen

Légzésfunkciós vizsgálatok

A tüdőbetegségek diagnosztikájában nélkülözhetetlennek tekinthető rutineljárás. Az orr befogása után a szájba illesztett eszközön keresztül kell lélegezni, felszólításra erőltetetten venni a levegőt.

Medizen

Ultrahang

Az echocardiographia noninvazív, az emberi szervezet számára teljesen ártalmatlan és éppen ezért korlátlan számban ismételhető vizsgálómódszer. Segítségével működés közben kaphatunk teljes képet a szív és nagyerek állapotáról.

Medizen

Terheléses EKG

A terheléses EKG vizsgálat fizikai aktivitás esetén jelzi a szívműködésben bekövetkezett esetleges rendellenességeket.

.